Send trygt dit barn på privatskole i København

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er dit barn i den skolesøgende alder? Så er det på tide at påbegynde jagten på den helt rigtige skole.

Er du og din familie bosiddende i København eller omegn vil der typisk være mange forskellige skoler inden for umiddelbar rækkevidder. Og finder du ikke hvad du søger hos en af de kommunale skoler i området kan du med fordel kigge i retning af en privatskole.

Hvorfor skal jeg sende mit barn i privatskole?

Der kan være mange gode grunde til at vælgenen privatskole frem for en kommunalt drevet folkeskole når det handler om at finde den rette skole til sit barn.

Hvis ingen af kommuneskolerne i området lever op til dine og dit barns forventninger eller standarder er det sjældent et holdbart alternativ at vælge en kommuneskole i længere afstand fra hjemmet. Her kan det være en god idé at kigge på de privatskoler som ligger tættest på jeres fælles bopæl.

image

På den måde får barnet ikke så lang transport tid til og fra skole. Og sandsynligheden for at kammeraterne også bor i området er større hvis du vælger en skole i nærheden af hjemmet, hvilket gør det lettere at arrangere legeaftaler eller læse lektier sammen.

Hvordan vælger jeg den rette privatskole til mit barn?

Når du står for at skulle vælge den skole som skal varetage dit barns faglige og sociale udvikling gennem de næste mange år bør du se dig godt for.

Det er vigtigt at skolens værdisæt matcher dit eget, og at du kan stå inde for de mål og visioner som driver både undervisningen og det sociale liv. Og mange privatskoler lægger vægt på et højt engagement fra forældrenes side hvilket betyder at du forventes at indgå i et samarbejde mellem de øvrige forældre, lærerkollegiet og bestyrelsen.

Find den rette privatskole i København på Johannesskolen.dk.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk