Husk forarbejdet før der males

02 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Uanset om du selv maler eller får en maler til at det er det vigtigt med et grundigt forarbejde, hvis du ønsker et flot resultat. 

Til at starte med skal din boligs gulv dækkes af så der ikke kommer malerpletter på gulvet. Dernæst skal evt fjernes eller dækkes til og så skal vægge, lofter og paneler vasket godt og grundigt af med specialsæbe, inden de bliver malet. Er det et hjem hvor der tidligere er blevet røget, skal du forvente at det vil være ekstra omstændigt, at få gjort rummene klar til at blive malet og her kan du med fordel kontakte en professionel maler. F.eks. malerhilleroed.dk.

image

Brug god kvalitetsmaling, når der males

Ved siden af et godt forarbejde med at få afdækket af og vasket ned, er det vigtigt at du også vælger en ordentlig maling. Pris og kvalitet følges jo som regel an, men da du kan forvente at dine vægge og lofte forbliver pænere længere med en god maling, end hvis du vælger en billig maling. Husk at det som udgangspunkt er lønnen til maleren der er den største udgift og ikke malingen, hvilke gør at det godt kan betale sig at bruge penge på en ordentlig maling som holder længere.

Når du skal finde en maler, så start med at kontakte flere firmaer og bede dem om at komme med et tilbud, gerne mere end tre forskellige malere. Det skal være et tilbud, som også indeholder hvilken type maling de benytter.

Ved at få flere tilbud får du et godt overblik over prisniveauet og kan vælge det af tilbudene der er bedst. Her er det vigtigt at huske på at det nødvendigvis ikke er det billigste.

Undersøg også på Trustpilot hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte.

 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk