Her kan du med fordel gøre brug af en erhvervsadvokat

05 april 2020 Lotte Hindsberg
Her kan du med fordel gøre brug af en erhvervsadvokat

Uanset om du går med tankerne om at starte et firma eller om du har været virksomhedsejer i årevis, kan det være en fordel at hente råd og vejledning hos en erhvervsadvokat. En erhvervsadvokat arbejder på en lang række områder, der alle kan komme dig som virksomhedsejer til gode. Som virksomhedsejer især i starten, skal man vide alt om alting. Det kan godt tage tid fra det der er ens kernekompetencer og fjerne fokus fra at sælge og få din virksomhed til at vækste. Det er vigtigt at vide, hvornår man skal hente hjælp udefra og hvornår man kan klare sig uden. 

Her kan en erhvervsadvokat hjælpe

Hvis du har en kunde, der ikke kan eller vil betale for sine varer eller den ydelse du har leveret, kan en erhvervsadvokat køre en inkassosag og enten få lavet en af betalingsaftale med skyldneren. Han kan også hvis det viser sig at blive nødvendigt, tage sagen i retten. Ofte vil det være skyldneren der ender med at betale advokatens salær. Det er værd at nævne, at man ofte mister en kunde, hvis man vælger at køre en inkassosag. 

Valg af selskabsform

Hvis du har et selskab og gerne vil ændre selskabsform. F.eks. fra ApS til A/S kan du med fordel benytte dig af en erhvervsadvokat, så overgangen forgår så nem og problemfri som muligt. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil stifte et selskab. Her kan du også drage nytte af en advokat, der kan fortælle dig om fordelene ved den ene contra den anden selskabsform. Samtidig kan han fortælle, om det vil være en god ide samtidig at stifte et holdingselskab eller om du bør vente. Fordelen ved at stifte et holdingselskab på samme som et driftselskab, er at du kan stifte begge selskaber for det samme beløb. Det vil du ikke kunne på et senere tidspunkt. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk