Giv nyt liv til dit gamle trægulv

15 januar 2020 Mette Pedersen
Giv nyt liv til dit gamle trægulv

Drømmer du om forandringer i dit hjem med nye gulve og et andet udtryk, så kan du på en forholdsvis nem måde få præcis det, hvis du får slebet eller afhøvlet dine gulve og giver dem nyt liv med en overfladebehandling, der passer præcis til den stemning, du går og ønsker dig i dit hjem.

Det kan være fristende at hive det gamle trægulv op og smide det ud, når du går og drømmer om en anden stil i dit hjem. Det føles måske nemmere at forestille sig det endelige resultat ved et nyt gulv, men det er langt fra altid den billigste og mest bæredygtige løsning. Genbruger du i stedet dit gamle gulv, kan du stadig opnå et helt nyt udtryk i din bolig og samtidig undgå at spilde gode gulve og bruge energi på at hive dem op og lægge nye.

Dit gamle trægulv ser måske nok slidt ud, men det kan sagtens have mange gode år i sig endnu, hvis det får den rette behandling.


Lad en med erfaring omdanne dine gulve 

Der er et utal af muligheder i dit gamle trægulv, hvis det ikke allerede har gennemgået en istandsættelse flere gange. Har det ikke det, kan du nemt give det nyt liv ved enten at få lavet en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, alt efter hvor mange skrammer gulvet har og hvilken type, det er.

Et solidt trægulv kan ofte klare flere omgange af gulvafslibning end et parketgulv – er du i tvivl om, hvad dit gulv kan bære, så kontakt altid en professionel gulvmand og få vejledning. Søg efter en i dit nærområde. Bor du i Højbjerg, så find en gulvmand i Højbjerg, du kan få hjælp af.

Ofte er det en god idé at vælge en professionel til at gøre arbejdet, hvis du ikke er vant til den slags arbejde. Det kræver håndtering af maskiner og kendskab til processen, og når du har fundet din gulvmand, kan I sammen aftale, hvad der skal ske med dit gulv.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk