Fræk og kinky sex med en strapon

21 juni 2018 Astrid Pedersen
Fræk og kinky sex med en strapon

Hvis du og din partner mener, at I har prøvet alt, hvad der er værd at prøve inden for erotisk leg – så er det nok på tide at revidere jeres opfattelse af, hvordan I definerer ”alt”. For der vil altid være en ting eller to, som I ikke har udforsket.

Strapon – frækkere bliver det ikke

Har i for eksempel nogen sinde eksperimenteret med at bytte roller, således at den kvindelige hovedrolleindehaver i forholdet fik lov at indtage rollen som den penetrerende under akten? Hvis I kan svare ja til dette spørgsmål, er det nok på sin plads at ønske tillykke. For de fleste mænd er det så grænseoverskridende en handling at lade sig penetrere, at de står af blot ved tanken. Så faktisk kan man kalde sex med strapon for en rigtig ”manddomsprøve”.

Har I endnu ikke prøvet en god strapon og oplevet denne grænseoverskridende og uhyre frække fornemmelse, det er at bytte roller, er der kun eet at sige: Sæt i gang! Med en strapon får man et helt unikt indblik i sin partners rolle i forholdet. Hun lærer, hvad der skal til for at være den aktive, og han får et indblik i, hvad det vil sige at være den modtagende part i et seksuelt forhold.

Find den rette strapon til pecking online

Den tekniske term for sex med strapon er ”pecking”, og til dette formål bruger man et bælte med et hul foran. Bæltet spændes fast på kvinden, og i hullet monteres en dildo – der findes mange forskellige størrelser og udformninger, og det er smag og behag, hvad man foretrækker.

Hos belugi.dk kan I finde såvel et strapon bælte i høj kvalitet samt et varieret udvalg af forskellige strapon dildoer, alle udført i naturtro kvalitetsmaterialer. Belugi.dk opererer med en høj grad af diskretion, og tilbyder der ud over prisgaranti, hvilket betyder, at I ikke finder tilsvarende varer billigere andre steder.

Flere Nyheder