Få professionel alkoholbehandling – for hele familiens skyld

07 oktober 2020 Astrid Pedersen

Er din kæreste eller ægtefælle alkoholiker, og påvirker det hele familien inklusive børnene? Så kan det faktisk kun gå for langsomt med at opsøge professionel hjælp – til hele familien. Og her kan du med stor fordel kontakte et center for behandling af alkoholmisbrug.

Få hjælp til behandling af alkoholmisbrug for hele familien hos Behandlingscenter Stien

Når du ønsker at hjælpe din misbrugsramte kæreste eller ægtefælle til den rette alkoholbehandling er det en god idé at kontakte et professionelt misbrugscenter. Gerne et som ikke udelukkende behandler misbruget, men også søger at inddrage hele den misbrugsramtes livsverden – det vil sige de tætteste pårørende.

Her vil du nemlig ikke alene kunne få anvist et afvænnings forløb til den misbrugsramte. Du vil også som pårørende til alkoholiker kunne få den bedste rådgivning og vejledning angående selve konfrontationen, som er afgørende for vedkommendes motivation for at gå i behandling.

Du vil samtidig få et tilbud om hjælp til resten af familien som måske alt for længe har måttet leve med det destruktive misbrug. Behandlingscenter Stien tilbyder familie forløb som er sideløbende med den egentlige alkoholbehandling. Her vil der blive taget hånd om resten af familiens medlemmer, som vil blive tilbudt terapi og samtaler omkring de problemer og diskrepanser som er opstået i familien som følge af misbruget.

Familie forløbet har til formål at styrke familiens sammenhængskraft samt at give de enkelte medlemmer de redskaber som skal til for at bearbejde den sorg og de traumer som ofte præger de tætte relationer i en misbrugsramt familie. Dette vil give den alkoholiserede mor eller far mulighed for at bygge en tilværelse op uden afhængighed og misbrug, med hjælp og støtte fra de nærmeste. Og samtidig vil familien få en unik mulighed for at hele og styrkes.

Du kan læse mere om alkoholbehandling for hele familien på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk