Få meget plads i en brugt Passat

29 juli 2019 Søren Black
Få meget plads i en brugt Passat

Passat giver dig den perfekte mellemklassebil

Volkswagen har siden starten i 1930’erne leveret biler, der ganske enkelt forbedrer din livskvalitet. De første biler kom til verden inden krigen ud fra den ide, at den menige tysker skulle have muligheden for at kunne spare op til sin egen kvalitetsbil. Med Folkevognen fik tyskerne for alvor en bil, der kunne tage kampen op mod USA og Henry Fords masseproduktion af ikke mindst den populære Ford T. Efter Anden Verdenskrig har Volkswagen gået sin sejrsgang, og dette pragtfulde bilmærke er blevet synonymet med tysk grundighed soliditet. Man kan tørt konstatere, at tyskerne tabte på slagmarken, men vandt med deres automekanik. Det betyder med andre ord, at Volkswagen igennem de sidste syv årtier har vokset sig så stor, at de i dag er en af de største bilproducenter i verden. Samtidig er en bil af mærket Volkswagen flere gange blevet kåret til verdens mest solgte bil. En af de mest populære modeller er Volkswagen Passat, der er den perfekte mellemklassebil.

Familiecontaineren til den moderne børnefamilie

Den første Passat fra Volkswagen blev præsenteret for verdenspressen i maj 1973, og i juli samme år blev den så introduceret. Dermed fik fans af Folkevognen en større bil men bygget på de samme tyske principper om grundighed og solidt håndværk. I 1980’erne blev Passaten til en rigtig verdensbil, da den nu også blev produceret udenfor Tyskland. Desværre har salget af den herhjemme altid været lidt begrænset. Dette skyldes selvfølgelig de høje skatter og afgifter, den danske stat har belagt på køretøjer her i landet. Men så er det jo heldigvis muligt at finde en Volkswagen passat brugt på Biltorvet. Med en Passat får du simpelthen den perfekte familiecontainer, der er som skræddersyet til den moderne børnefamilie, der sætter høj pris på komfort og køreglæde.

Største brugtvognsportal

På Biltorvet kan du finde det allerbedste fra det danske brugtvognsmarked. Og selvfølgelig er der også en brugt Passat, der bare venter på, at du sætter dig bag rattet og tager den med hjem. Biltorvet er i dag Danmarks største onlineportal for brugte biler. Den grundighed tyskerne lægger i deres Folkevogne, har Biltorvet kopieret, så du dermed finder en bilportal, hvor udvalget er stort og servicen helt i top.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk