Få hjælp hele døgnet på kvindekrisecenter ved fysisk eller psykisk vold

16 februar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du bliver udsat for fysisk eller psykisk vold, er det vigtigt, at du kan få hjælp, når du har brug for det. Hvis det er en i dit hjem, der udsætter dig for vold, kan det være nødvendigt for dig, at du hurtigst muligt kan komme væk hjemmefra. Der kan et kvinde krisecenter være den bedste løsning for dig. Der kan de hjælpe dig med at komme væk hjemmefra. Det kan hjælpe dig til at få en frisk start, hvis det er det, du ønsker. 

Leder du efter et kvindekrisecenter, kan du for eksempel se nærmere på ellestedet.com. Det er et center, hvor de har åbent hele døgnet. Du har derfor altid mulighed for at kontakte dem. Det smarteste er, at du starter med at ringe til dem og høre, hvordan de kan hjælpe dig. Hvis du har brug for et sted at sove, vil de også kunne hjælpe dig med det. 

kvindekrisecenter

Er du i tvivl, om du bliver udsat for vold?

For nogle kan det være svært at finde ud af, om de egentlig bliver udsat for vold eller ej. I det tilfælde kan det også være rart for dig at tale med nogle på et krisecenter. De ved, at der findes mange forskellige former for vold, og de kan derfor hjælpe dig med at genkende, om det er det, du bliver udsat for. 

Når det kommer til vold, findes der nemlig ikke kun den fysiske slags. Du kan også blive udsat for psykisk vold. Det kan være mindst lige så problematisk, at du gør det. Derfor er det vigtigt, at du også i det tilfælde søger hjælp. Psykisk vold kan langsomt nedbryde dig, så du for eksempel ikke kan være den mor for dine børn, som du gerne vil. Derfor er det også vigtigt, at du tager det alvorligt. 

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk