Få billig og kompetent rådgivning ved køb af bolig

20 januar 2018 admin
Få billig og kompetent rådgivning ved køb af bolig

Har du besluttet dig for at købe ny bolig, så er der mange ting, du skal tage stilling til, når du skal finde dit nye hjem. Der er masser af dokumenter, som skal læses igennem, finansieringen skal på plads, og du skal forholde dig til lokalplaner og boligens stand, før du sætter din underskrift. Det kan godt virke lidt uoverskueligt, og derfor er det en god idé at hyre en erfaren boligadvokat til at yde professionel køberrådgivning.   

Billige og gennemskuelige priser

Priserne på boligadvokater kan godt være dyre og uigennemskuelige, hvis du bare vælger den første og den bedste. Du kan derfor med fordel gå på nettet og sammenligne priser og f.eks. vælge en boligadvokat, som har faste priser. Hos eBoligadvokat på Frederiksberg har de mange års erfaring med køberrådgivning, og de tilbyder forskellige boligpakker til faste lave priser. Uanset om du vil købe hus, andels- eller ejerlejlighed, sommerhus eller projektbolig, så får du en fast lav pris uden ekstra omkostninger, og hvis handlen ikke bliver til noget, får du ingen regning. Boligpakken inkluderer bl.a., at alle dokumenter bliver gennemlæst af en dygtig boligadvokat, og at der bliver udarbejdet skøde til tinglysning og refusionsopgørelse. Hvis der er behov for et advokatforbehold, bliver det også udarbejdet.

Få en gratis og uforpligtende samtale

Du har mulighed for at få en gratis og uforpligtende samtale enten telefonisk eller på eBoligadvokats kontor på Frederiksberg. Dermed kan du få mere information om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig. Når du vælger eBoligadvokat til køberrådgivning, så vil din sag blive gennemgået inden for 24 timer, hvilket er en stor fordel for dig, hvis bolighandlen skal gå hurtigt. eBoligadvokat er 100 % på din side i forbindelse med bolighandel i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand. Du er dermed garanteret en tryg bolighandel, når du vælger https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/ som sparringspartner i forbindelse med dit boligkøb.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk