Double Exposure Blackjack er perfekt for begyndere

28 januar 2019 Emilie Jacobsen
Double Exposure Blackjack er perfekt for begyndere

Hvis du ikke tidligere har spillet Blackjack, kan det være lidt svært for dig, hvordan du lige skal komme i gang med det. For det er jo sjovt at spille om penge, men det er også lidt skræmmende, hvis du ikke føler dig helt sikker på spillet. Har du det sådan, kan det være en god ide for dig, at du starter med at spille Double Exposure Blackjack. 

Det er et nemt spil, da du fra start af kan se begge dealerens kort. I normal Blackjack har du kun mulighed for at se det ene af dealerens kort. Med Double Exposure kan du derfor i langt højere grad regne ud, hvad dealerens næste træk kommer til at være. 

Dealeren i Blackjack spiller altid efter nogle fastlagte regler, hvorfor du kan vide, om dealeren vil tage et kort mere eller ej. I Double Exposure skal dealeren stå, hvis vedkommende har en hård 17 eller derover. Har dealeren en blød 17 eller derunder, skal dealeren blive ved med at få flere kort, indtil han eller hun kommer over en hård 17. 

Har dealeren fra start af en hård 17 eller derover, ved du altså, om dealeren vil stå eller ej. Hvis dealeren for eksempel har 19, og du selv er på 18, ved du altså, at du skal have et kort mere, hvis du vil have en chance for at vinde. Hvis du står, er du sikker på, at du kommer til at tabe.

Hvis dealeren kun havde et kort synligt, ville du ikke kunne vide, om du skulle stå på 18 eller ej. Dermed bliver det altså nemmere for dig. Fordi det er nemmere for dig, vinder du dog heller ikke lige så mange penge, hvis du vinder.  

Mangler du et sted, hvor du kan lære reglerne på de forskellige former for Blackjack at kende, kan du finde dem her

Flere Nyheder