Bryg alle typer øl med billigt brygudstyr

18 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Elsker du øl, og sætter du pris på variation? Så er du sikkert henrykt over den store diversitet på ølmarkedet som de seneste årtier har kunnet byde på.

De store bryghuses monopol er de facto brudt. Supermarkedernes hylder formelig svømmer over med spændende øl varianter fra ind og udland. De lokale dagligvarebutikker og restauranter kan tilbyde øl fra de mange mindre bryggerier – de såkaldte mikro bryggerier, der skyder op som paddehatte rundt omkring i landet.

Endelig har du nu mulighed for at brygge din helt egen øl hjemme i privaten – og det helt uden at skulle investere formuer i dyrt professionelt brygudstyr.

brygudstyr

Hvordan kan jeg brygge mit eget øl?

Det at starte et hjemmebryggeri er faktisk en del mere enkelt end man måske lige umiddelbart skulle tro. Du kan med stor fordel bestille alt dit brygudstyr online – og her behøver du ikke at være bange for at dine indkøb skal slå bunden ud af dit budget.

For et relativt beskedent beløb kan du erhverve dig et såkaldt begynder sæt til ølbrygning. Et begynder sæt indeholder alle de remedier du har brug for i forbindelse med brygning af øl, og koster blot få tusind kroner.

Er du usikker på parametre så som sammensætning af ingredienser eller brygge og gæringstid kan du med stor fordel anskaffe dit et All Grain Kit til brygning af dit første batch. Et All Grain Kit indeholder de basis ingredienser – malt, gær, humle, sukker og så videre – samt smags og aroma stoffer til fremstilling af eksempelvis IPA, pilsner, Bock, Weissbier og andre øltyper.

Din brygge proces kan faktisk ikke slå fejl med et All Grain Kit og et begynder sæt. Og skulle du senere hen få lyst til at udvide din horisont kan du vælge at investere i et semi professionelt bryganlæg.

Klik ind på Ølbrygning.dk og find dit brygudstyr.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk