Book de bedste rejser til Ayia Napa

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står en spændende og sjov ungdomsrejse øverst på din ønskeliste for 2022? Så bør du tjekke det danske rejse bureau Uptours. Her kan du nemlig booke ungdomsrejser til alle de fede destinationer.

Tag med Uptours rundt i Europa og oplev livet på stranden ved Magaluf i Spanien, en vild ungdomsfest i Ayia Napa på Cypern, eller den ultimative party stemning i bulgarske Sunny Beach. Du får en oplevelse for livet, og mulighed for at møde rigtig mange andre feststemte unge på din egen alder. Og du vil med sikkerhed få løftet det triste vinter humør adskillige grader af en lille sviptur sydpå med Uptours.

Hvorfor vælge Uptours som rejsearrangør?

Der er flere grunde til at lade Uptours planlægge og arrangere din ungdomsrejse. Først og fremmest får du med Uptours en erfaren arrangør af rejser for unge – en aktør som kender markedet og målgruppen, og som ved præcis hvordan man skruer den sjoveste og mest spændende ungdomsrejse sammen.

Med Uptours som din rejsearrangør skal du ikke spekulere over det praktiske i forhold til planlægning eller logistik. Uptours sørger for alt fra det øjeblik du møder op i lufthavnen og til du atter har foden på dansk grund. Du vil blive transporteret sikkert mellem lufthavnen i Ayia Napa og til det hotel hvorpå du skal indlogeres.

image

Hotellet er all inclusive hvilket betyder at du heller ikke skal bekymre dig om bespisning under dit ophold. Og du vil til hver en tid have kontakt til Uptours guider og rejse ledere som kan hjælpe dig hvis der skulle opstå problemer.

Book ungdomsrejse til Ayia Napa online

Du er, med andre ord, i trygge hænder når du rejser med Uptours. Det er samtidig nemt at booke din næste ungdomsrejse gennem det danske rejse bureau. Du kan læse mere, og finde information om rejser til Ayia Napa, på Uptours.dk.

Flere Nyheder

24 august 2015

Akasse.dk